Oppsummering av vår og sommersesongen.

En fin vårsesong er over og J-14 ble nummer 3 i vårserien.

En fin vårsesong er over med mange jevne og fine kamper. Siden vi er så heldige å ha mange jenter med har vi vært nødt til å dele hele gruppa i tre deler, hvorav en del står over kamp på omgang. Slik får alle bra med spilletid i de kampene de deltar på. Det vil også si at vi aldri spiller med såkalte "toppede" lag. Med dette i minnet er det sterkt av jentene å bli nummer tre i sin serie.

I Norway cup fikk vi solid motstand. De tre lagene vi møtte i innledende kamper slo oss med 4-7 mål og gikk helt til topps i A- og B-finale. Kampen vi fikk i B-sluttspillet mot Bergen Nord/Hovding var veldig spennende og endte med tap 5-4. Sosialt er Norway Cup noe helt spesielt for jentene. Det bygger relasjoner og sveiser sammen alle på en fin måte.

I løpet av sommeren har det vært bra fremmøte på treningene og straks er høstsesongen i gang med både gamle og nye lag. Vi gleder oss!!!