Langstråmyrrennet 2016

35 startende i årets renn

Med lett snøvær og tempratur rundt null grader ble det en liten utfordring for noen å finne den optimale smøringen. Men selv om forholdene var litt vanskelige, var innsatsen på topp for samtlige startende. Det ble gått 10 km og 22 km med start og mål på Korsholen. De fleste på tid, men også noen som tok det som en fin tur. Barneskirenn for de minste etter at de store hadde startet fra Korsholen.

Vinner av lang løype herrer og beste junior ble Christoffer Endereud Hansen, som spurtslo Andreas Bothner. Beste jente lang løype ble juniorløper Rannei Bjørklund. Beste senior dame ble Lill Anette Håkenrud

Cristoffer E. Hansen vinner foran Andreas Bothner. Raymond Lishaugen tar tredje plassen

Anreas Bothner og Christoffer E. Hansen

Lill Anette Håkenrud vant dameklassen og Rannei Bjørklund ble beste junior