Trenere

Mangler trener på jenter 13 og jenter 14.

INFORMASJON.

Hei. Vi har kommet i den kjedlige situasjon at vi mangler trenere på jenter 13 og jenter 14 laget. Vi hadde møte her om dagen hvor trener på jenter 13 opplyste at hun måtte trekke seg fra trenerjobben. Det er veldig synd, da Ingrid har gjort en flott jobb med laget. J 13 skal spille 7 er fotball til våren. Trener på jenter 14 har også trekt seg og vi må derfor  forsøke å få inn en eller flere nye.
Under møte så fant vi ut at det kanskje var like greit at Jenter 13 og Jenter 14 trente sammen. Dette pga. at jenter 14 er avhengige av å låne spillere under kamp. Pr. idag så er det igjen 8 spillere på jenter 14, resten har gått opp en klasse til jenter 16. Jenter 13 er ca. 12 stk. Kom gjerne med ideer og synspunkter på dette. Vi kommer til å jobbe videre med å få tak i 2 trenere på nyåret.

Egil.