JULEHILSEN

Hilsen til spillere - lagledere - trenere m.m

JULEHILSEN_

Vil med dette ønske alle våre medhjelpere gjennom sesongen, en riktig God Jul og et Godt nytt år. Det gjelder spillere - trenere - lagledere - styret. Det gjelder også våre sponsorer og andre samarbeidspartnere, som bidrar slik at hjulene går rundtEn takk til dere alle.

Den 7.1. så er første møte i intrimstyre, hvor vi begynner å planlegge for den nye klubben. Vi må fortsatt jobbe for at BBK skal fungere til nytt årsmøte kommer ut på høsten i det nye idrettslaget. Fra Bruvoll er det Trond Christoffersen og jeg som møter. Jeg skal prøve å få lagt ut litt informasjon ettersom  ting tar form.

For vår del må vi også begynne å tenke på et styre i Bruvoll Vel, slik at vi får dette opp å gå når det nye laget er klart. Bruvoll vel skal drifte Korsholen grendehus og skihytta vi holder på å sette opp på Langstråmyra.

Egil Solberg

leder.