Nytt lag

Felles ekstraordinære årsmøter den 11.11.15

Til våre lesere.

Onsdag den 11.11.15 kl. 1800 så møttes  Austvatn FK - Bruvoll BK - IL Mogutten og Sand IF til sammenslåingsmøte . Det møtte opp forbausende mange mennesker til møte.

Møte startet med en oppsummering fra idrettskonsl. Alexander Halland. Han redegjorde for det som var gjort i arbeidsgruppa og videre gangen i saken. Lagene gikk så vært til sitt og avholdt et ekstraordinært årsmøte. Det var 2 saker: for eller imot sammenslåing  og stemme inn representant  til det nye intrimstyre. For Bruvoll BK & Vel ble det avgitt 25 stemmer: 22 for og 3 imot. Undertegnede som leder skal være med i intrimstyre og  Trond Christoffersen ble valgt inn som repr. 2.

Det som videre skjer er at Bruvoll BK & Vel består som lag frem til intrimstyre innkaller til årsmøte i slutten av 2016. Intrimstyre skal jobbe med planlegging av den nye klubben og skal legge frem forslag til årsmøte. Herunder forslag på navn - logo - økonomi - valg i de forskjellige gruppene som blir opprettet osv. Kommer tilbake med mer om dette etterhvert. 

Hvis alle nå greier å legge tilside gamle kjepphester så tror jeg dette blir bra. Vi må tenke på de vi jobber for, det er barn og unge. Kvelden ble avsluttet ved at Odal Sparebank overleverte en sjekk på kr. 50.000.- til drift av intrimstyre. 

For Bruvoll sin del så vil vi måtte opprette et styre i velet igjen som tar seg av klubbhuset. Vi må også diskutere om vi skal beholde skihytta som et vel objekt. Dette er en diskusjon som vi får ta i løpet av 2016. 

 

Egil Solberg

leder BBK & Vel

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift