SKIHYTTE

Gave fra Nord Odal Veggmonstasje.

Hei.

Bruvoll BK & Vel fikk for en tid tilbake en laftet tømmerhytte av  Nord-Odal veggmonstasje. Den er på 50 kvm. og forutsetningen for gaven var at vi skulle bruke den som skihytte. Vi har da valgt å plassere denne ved våre løyper på Langstråmyra og like inntil akebakken. ved hjelp av Leif Vik og Thomas kjølen så har vi nå fått satt  opp alle pilarene som hytta skal stå på. For å komme dit så har vi hatt hjelp av: Br. Stenskjær - Jan Ivar Grinden - Geir Engebråten - Tor Kjøstel Lie - Olaf Bjørtomt - Finn Disenbroen og  Nord- Odal kommuneskoger. 

Idag har Leif Vik og Jo-Jo Ruud og jeg tatt ned hytta på Granerud og kjørt den til Langstråmyra. Det var desverre så mye råte i øvre del at vi besluttet å droppe den delen og heller legge på vanlig tak med taksperrer.  Vi vil nå trenge litt hjelp ut over høsten og jeg håper at dere kan si ja hvis dere blir spurt.  Vi har tenkt å lafte opp hytta og få på tak før vinteren kommer, så får vi ta resten til sommeren. 

Det er bare å ta en tur os se på hvor hytta blir liggende. Jeg tror det blir en flott plass for alle. Vi har lagt inn i planen at vi lager hytta slik atd en kan brukes av fysisk og psykisk utv. slik at de får lett tilgang til løyper og akebakke. 

Egil Solberg

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift