J-16 vant lett toppoppgjøret

Slo Eidskog 8-1 i seriefinalen

Jenter 16 overbeviste stort i kampen mot tabelltopp Eidskog i kveldens kamp på Korsholen. Første omgang var mere jevnspilt enn resulatet skulle tilsi, men p,g,a gode enkeltprestasjoner, blant annet av Madeleine Fjeld Stenerud ( bilde), sto det 5-1 til pause. I annen omgang hadde jentene full kontroll, og puttet på tre nye mål, så sluttresultatet ble hele 8-1.

Bruvolls mål ble laget av Madeleine Fjeld Stenerud 5, Erika Hageberg 2, og Isabella Valentic 1

Bruvoll vant med dette serien med sine 22 poeng og målforskejll på 75-7. Jentene spilte en uavgjort, og vant resten.

Gledelig var det også at ca 80 tilskuere kom for å se på Bruvolljentene vinne, så det er tydelig at jentefotballen i Bruvoll er populær.

Ida Dalen

Erika Hagebrg