Vi er klar for ny sesong

Søndag 24. januar kl 22,00

Lysløypa er kjørt i kveld, og det er satt ett spor med muligheter for skøyting på siden. I den nye delen av lysløypa kan det være litt lite snø fra Korsholen og ned det første jordet. (jordet er pløyd). Alt klart for skikarusell i morgen.

Onsdag 13. januar kl 22,30

Gamle delen av lysløypa er kjørt med maskin i kveld. Det er også kjørt med scooter fra Høymyrbrukoia og rundt om Gjeddevatnet.

Tirsdag 12. januar kl. 23,00

Endelig ble det snø. Vi har i går kveld (natt) kjørt opp løype fra Korsholen opp til Langstråmyra, og videre ned till Ottvegen med maskin​. Det er også kjørt opp runden om Mortjernet. Bra forhold tatt i betraktning av at det ikke har kommet mere snø.  Geir har kjørt fra Ottvegen og rundt om Gjeddevatnet med scooter.( blir kjørt igjen onsdag).  Akebakken er tråkket med scooter. Litt mere snø så blir det bra.

Den gamle delen av lysløypa ble kjørt mandag . Jordet ved Korsholen har desverre blitt pløyd, så vi får ikke satt noe spor med løypemaskinen der før det kommer mere snø.

​Følg med på sida for oppdateringer